Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Queen of Flow

The Queen of Flow

17/11/2021 | Flixfilm

The Queen of Flow på Netflix

Produktionsår: 2018–2021
Genre: Drama, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: Carolina Ramírez, Carlos Torres, Andres Sandoval
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.7

Handling: 17 år efter at være blevet sendt i fængsel ved en fejl søger en talentfuld sangskriver hævn over de mænd, der var skyld i hendes nedtur og dræbte hendes familie.

The Queen of Flow (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Queen of Flow på YouTube.Se The Queen of Flow på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Queen of Flow (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Queen of Flow (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Queen of Flow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Queen of Flow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar