Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Queen of Spain

The Queen of Spain

03/11/2017 | Ingen kommentarer

Se The Queen of Spain på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Fernando Trueba
Skuespillere: Penélope Cruz, Antonio Resines, Neus Asensi, Ana Belén
Spilletid: 128 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: I denne efterfølger til The Girl of Your Dreams vender Macarena tilbage til Spanien til en optagelse, hvor hendes gamle flamme bliver arresteret af fascister.


Se The Queen of Spain på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Queen of Spain havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Queen of Spain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Queen of Spain herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Queen of Spain er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Queen of Spain stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar