Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Queen

The Queen

15/11/2016 | Flixfilm

Se The Queen på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Stephen Frears
Skuespillere: Helen Mirren, James Cromwell, Alex Jennings, Roger Allam
Spilletid: 103 min
Land: UK, USA, France, Italy
Sprog: English, German, French
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Efter prinsesse Dianas død kræver offentligheden, at dronning Elizabeth II og Tony Blair arrangerer, at hun vil blive mindet på en måde, der er ud over det sædvanlige.


Se The Queen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Queen havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Queen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Queen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Queen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Queen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar