Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Queen

The Queen

15/11/2016 | Flixfilm

The Queen på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Stephen Frears
Skuespillere: Helen Mirren, Michael Sheen, James Cromwell
Spilletid: 103 min
Land: United Kingdom, United States, France, Italy
Sprog: English, German, French
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Efter prinsesse Dianas død kræver offentligheden, at dronning Elizabeth II og Tony Blair arrangerer, at hun vil blive mindet på en måde, der er ud over det sædvanlige.

The Queen havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Queen på YouTube.Se The Queen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Queen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Queen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Queen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Queen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar