Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Queens Gambit

The Queens Gambit

23/10/2020 | Flixfilm

The Queens Gambit på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En pige på et børnehjem i 50'erne viser et utroligt talent for at spille skak, og kan se frem til et liv som stjerne, men hun kæmper også med afhængighed.Se The Queens Gambit på Netflix
Anmeldelse: The Queen's Gambit - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Queens Gambit (Dronninggambit) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Queens Gambit på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Queens Gambit (Dronninggambit) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Queens Gambit (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Queens Gambit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Queens Gambit (Dronninggambit) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til The Queens Gambit

  1. Stine - kl. 22:26, 24-10-2020:

    Jeg syntes den er rigtig god & glæder mig til sæson 2 forhåbentligt snart kommer..

  2. Lene - kl. 14:38, 03-11-2020:

    Virkelig en dejlig serie med fantastiske skuespillere

Skriv kommentar