Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Quick and the Dead

The Quick and the Dead

16/07/2021 | Flixfilm

Se The Quick and the Dead på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Action, Romance, Thriller
Instruktion: Sam Raimi
Skuespillere: Sharon Stone, Gene Hackman, Russell Crowe
Spilletid: 107 min
Land: United States, Japan
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En kvinde ankommer til en westernby og søger hævn for mordet på sin far, der var sherif og blev myrdet af byens tyran, som er en nådesløs revolvermand.

The Quick and the Dead (De hurtige og de døde) havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Quick and the Dead på YouTube.Se The Quick and the Dead på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Quick and the Dead (De hurtige og de døde) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Quick and the Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Quick and the Dead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Quick and the Dead (De hurtige og de døde) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar