Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Quick and the Dead

The Quick and the Dead

02/07/2020 | Flixfilm

Se The Quick and the Dead på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Action, Romance, Thriller, Western
Instruktør: Sam Raimi
Skuespillere: Sharon Stone, Gene Hackman, Russell Crowe, Leonardo DiCaprio
Spilletid: 107 min
Land: Japan, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En kvinde ankommer til en westernby og søger hævn for mordet på sin far, der var sherif og blev myrdet af byens tyran, som er en nådesløs revolvermand.


Se The Quick and the Dead på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Quick and the Dead (De hurtige og de døde) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Quick and the Dead (De hurtige og de døde) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Quick and the Dead:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Quick and the Dead (De hurtige og de døde) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Quick and the Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar