Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Quiet Ones

The Quiet Ones

29/05/2016 | Flixfilm

The Quiet Ones på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: John Pogue
Skuespillere: Jared Harris, Sam Claflin, Olivia Cooke
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: I denne chokerende historie, som er baseret på virkelige hændelser, begiver en professor og nogle af hans bedste studerende sig ud for at finde et spøgelse.

The Quiet Ones havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Quiet Ones på YouTube.Se The Quiet Ones på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Quiet Ones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Quiet Ones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Quiet Ones, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Quiet Ones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar