Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Quiet Ones

The Quiet Ones

29/05/2016 | Ingen kommentarer

Se The Quiet Ones på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: John Pogue
Skuespillere: Jared Harris, Sam Claflin, Erin Richards, Rory Fleck Byrne
Spilletid: 98 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: I denne chokerende historie, som er baseret på virkelige hændelser, begiver en professor og nogle af hans bedste studerende sig ud for at finde et spøgelse.


Se The Quiet Ones på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Quiet Ones havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Quiet Ones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Quiet Ones herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Quiet Ones er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Quiet Ones stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar