Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rachel Divide

The Rachel Divide

28/04/2018 | Ingen kommentarer

Se The Rachel Divide på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Laura Brownson
Skuespillere: Rachel Dolezal, Franklin Dolezal, Siobhan Abrams, Vanessa Bayer
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Rachel Dolezal, hendes familie og hendes kritikere analyserer konsekvenserne af den landsdækkende debat, der opstod pga. spørgsmålet om hendes racemæssige identitet.


Se The Rachel Divide på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Rachel Divide havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Rachel Divide ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Rachel Divide herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Rachel Divide er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rachel Divide stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar