Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rachel Divide

The Rachel Divide

28/04/2018 | Netflix

Se The Rachel Divide på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Laura Brownson
Skuespillere: Rachel Dolezal, Franklin Dolezal, Siobhan Abrams, Vanessa Bayer
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Rachel Dolezal, hendes familie og hendes kritikere analyserer konsekvenserne af den landsdækkende debat, der opstod pga. spørgsmålet om hendes racemæssige identitet.


Se The Rachel Divide på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Rachel Divide havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Rachel Divide ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Rachel Divide herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Rachel Divide er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rachel Divide stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar