Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Raging Moon

The Raging Moon

01/01/2022 | Flixfilm

The Raging Moon på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En udmattet ung atlet indskriver sig på en plejeinstitution på grund af en invaliderende skade. Der møder han en patient med polio, som ændrer hans liv for altid.

The Raging Moon havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Raging Moon på YouTube.Se The Raging Moon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Raging Moon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Raging Moon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Raging Moon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Raging Moon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar