Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘The Raid’-instruktør laver ny Netflix-film med Tom Hardy

‘The Raid’-instruktør laver ny Netflix-film med Tom Hardy

22/02/2021 | Flixfilm

havoc tom hardyNetflix har indgået en unik aftale med instruktøren Gareth Evans (‘Gangs of London’, ‘Apostle’, ‘The Raid’), som de næste par år vil instruere og producere film eksklusivt til streamingtjenesten.

Det meddeler Netflix i en pressemeddelelse, der samtidig kan afsløre Evans første filmprojekt.

Der er tale om action-thrilleren ‘Havoc’, som vil have Tom Hardy (‘Venom’, ‘Dunkirk’, ‘The Revenant’) i hovedrollen.

I filmen går ind narkotikahandel galt og derfor må et vrag af en detektiv læmpe sig vej gennem en kriminel underverden for at redde en politikers ukendte søn, samtidig med at han afslører et hemmelighedsfyldt netværk af korruption og sammensværgelse, der gennemsyrer hele byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gareth Evans er mest kendt for filmene ‘The Raid’ og ‘The Raid 2’, som introducerede martial arts i en vanvittig actioncocktail, mens han også tidligere har arbejdet sammen med Netflix, da han stod bag ‘Apostle‘ fra 2018, som vi her på Flixfilm tildelte 5 stjerner!

LÆS OGSÅ   Se de første billeder fra 'The Undoing'-skaberens 'The Lincoln Lawyer'

Her skrev Michael Larsen i sin anmeldelse;

“Filmen er et must-see for gyser-fans at se på den kommende halloween-aften i et mørkt rum, så man for alvor kan blive opslugt af den ildevarslende stemning og tage med hovedpersonen på en tur til helvedesøen. Bare ikke æde alt for meget slik, hvis jeres maver ikke er stærke nok til at håndtere volden!”

Der er ingen oplysinger om hvornår ‘Havoc’ med Tom Hardy forventes at få premiere.
Skriv kommentar