Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Raid

18/12/2013 | Flixfilm

Se The Raid på Netflix

Indspilningsår: 1954
Genre: Action, Drama, War, Western
Instruktør: Hugo Fregonese
Skuespillere: Van Heflin, Anne Bancroft, Richard Boone, Lee Marvin
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En specialstyrke er fanget i et beboelseshus under en razzia og skal kæmpe mod en narkobaron, de forsøgte at myrde, for at komme ud.


Se The Raid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Raid havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Raid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Raid herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Raid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Raid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar