Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea

The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea

22/10/2021 | Flixfilm

Se The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kim Hee Sook, Park Myung Sun, Kwon Il-Yong
Spilletid: N/A
Land: South Korea, Singapore
Sprog: Korean, English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I de tidlige 00'ere hamrede Yoo Young-chul sine ofre ihjel og spredte frygt overalt i Seoul. Denne dokuserie fortæller historien om jagten på en effektiv morder.

The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea på YouTube.Se The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar