Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rainmaker

The Rainmaker

01/08/2019 | Flixfilm

Se The Rainmaker på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Francis Ford Coppola
Skuespillere: Matt Damon, Danny DeVito, Claire Danes, Jon Voight
Spilletid: 135 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En ung advokat og en sølle jurastuderende arbejder for at hjælpe forældrene til en døende dreng i deres sagsanlæg mod et forsikringsselskab.Se The Rainmaker på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Rainmaker havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Rainmaker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Rainmaker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rainmaker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar