Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rainmaker

The Rainmaker

01/02/2021 | Flixfilm

The Rainmaker på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Francis Ford Coppola
Skuespillere: Matt Damon, Danny DeVito, Claire Danes
Spilletid: 135 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En ung advokat og en sølle jurastuderende arbejder for at hjælpe forældrene til en døende dreng i deres sagsanlæg mod et forsikringsselskab.

The Rainmaker havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Rainmaker på YouTube.Se The Rainmaker på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Rainmaker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rainmaker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Rainmaker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Rainmaker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar