Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ranch

The Ranch

24/01/2020 | Flixfilm

The Ranch på Netflix

Produktionsår: 2016–2020
Genre: Comedy, Drama, Western
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ashton Kutcher, Sam Elliott, Grady Lee Richmond
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Colts sportskarriere tog aldrig rigtig fart. Nu hjælper han sin far og sin bror med at holde ranchen oven vande og forsøger at finde sin plads i familien.Se The Ranch på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Ranch (Part: 8) havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Ranch på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Ranch (Part: 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ranch (Part: 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Ranch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Ranch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar