Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ranch

The Ranch

24/01/2020 | Flixfilm

Se The Ranch på Netflix

Indspilningsår: 2016–2020
Genre: Comedy, Drama, Western
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ashton Kutcher, Sam Elliott, Grady Lee Richmond, Elisha Cuthbert
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Colts sportskarriere tog aldrig rigtig fart. Nu hjælper han sin far og sin bror med at holde ranchen oven vande og forsøger at finde sin plads i familien.


Se The Ranch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Ranch (Part: 8) havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ranch (Part: 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Ranch herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Ranch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ranch (Part: 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar