Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rat Race

The Rat Race

12/01/2017 | Flixfilm

Se The Rat Race på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Drama
Instruktør: Miriam Chandy Menacherry
Skuespillere: N/A
Spilletid: 52 min
Land: India
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Få et indblik i den plagsomme sameksistens mellem mennesker og gnavere i Mumbai, hvor et biprodukt af en stor økonomi har ført til et kæmpeproblem med rotter.


Se The Rat Race på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Rat Race havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Rat Race ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Rat Race herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Rat Race er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rat Race stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar