Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rat Race

The Rat Race

12/01/2017 | Ingen kommentarer

Se The Rat Race på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Drama
Instruktør: Miriam Chandy Menacherry
Skuespillere: N/A
Spilletid: 52 min
Land: India
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Få et indblik i den plagsomme sameksistens mellem mennesker og gnavere i Mumbai, hvor et biprodukt af en stor økonomi har ført til et kæmpeproblem med rotter.


Se The Rat Race på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Rat Race havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Rat Race ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Rat Race herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Rat Race er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rat Race stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar