Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rational Life

The Rational Life

18/06/2021 | Flixfilm

Se The Rational Life på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lan Qin, Dylan Wang, Pan Hong
Spilletid: 45 min
Land: N/A
Sprog: Chinese
IMDb-karakter: 8.2

Handling: En stræbsom kvinde i 30'erne er oppe imod en brutal arbejdsplads, et trekantsdrama og sin irriterende mor.

The Rational Life (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Rational Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Rational Life (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rational Life (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Rational Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Rational Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar