Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Raven

The Raven

01/07/2016 | Flixfilm

Se The Raven på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: James McTeigue
Skuespillere: John Cusack, Luke Evans, Alice Eve, Brendan Gleeson
Spilletid: 110 min
Land: USA, Spain, Hungary, Serbia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Den fremragende, men fordrukne forfatter Edgar Allan Poe prøver sammen med en politibetjent at opklare en række mystiske mord inspireret af Poes makabre noveller.


Se The Raven på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Raven havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Raven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Raven herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Raven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Raven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar