Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Reader

The Reader

16/12/2016 | Flixfilm

Se The Reader på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Stephen Daldry
Skuespillere: Ralph Fiennes, Jeanette Hain, David Kross, Kate Winslet
Spilletid: 124 min
Land: Germany, USA
Sprog: English, German, Greek, Latin
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: The Reader begynder i efterkrigstidens Tyskland, hvor 15-årige Michael bliver dårlig på vej til skole. Han får hjælp af den ældre Hanna, og de to indleder en affære.


Se The Reader på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Reader havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Reader ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Reader herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Reader er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Reader stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar