Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Real Bling Ring: Hollywood Heist

The Real Bling Ring: Hollywood Heist

21/09/2022 | Flixfilm

The Real Bling Ring: Hollywood Heist på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Cabot Rea, Tim Cullingworth-Hudson, Audrina Patridge
Spilletid: N/A
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En gruppe teenagere fra Los Angeles, der blev arresteret for at have stjålet fra kendishjem, blev inspiration til et mediecirkus og en film. Nu fortæller to af dem deres historier.

The Real Bling Ring: Hollywood Heist (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Real Bling Ring: Hollywood Heist på YouTube.Se The Real Bling Ring: Hollywood Heist på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Real Bling Ring: Hollywood Heist (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Real Bling Ring: Hollywood Heist (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Real Bling Ring: Hollywood Heist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Real Bling Ring: Hollywood Heist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar