Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Real Football Factories

The Real Football Factories

29/12/2017 | Ingen kommentarer

Se The Real Football Factories på Netflix

Indspilningsår: 2006–
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Danny Dyer, Barrington Patterson, Cass Pennant
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Undersøg den bekymrende historie bag fodboldens hooliganisme, og hør om bitter rivalisering og vilde slagsmål fra ægte hooligans.


Se The Real Football Factories på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Real Football Factories (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Real Football Factories (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Real Football Factories herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Real Football Factories er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Real Football Factories (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar