Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Real Football Factories

The Real Football Factories

29/12/2017 | Flixfilm

Se The Real Football Factories på Netflix

Indspilningsår: 2006–
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Danny Dyer, Barrington Patterson, Cass Pennant
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Undersøg den bekymrende historie bag fodboldens hooliganisme, og hør om bitter rivalisering og vilde slagsmål fra ægte hooligans.

The Real Football Factories (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Real Football Factories på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Real Football Factories (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Real Football Factories (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Real Football Factories, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Real Football Factories er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar