Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Real Ghostbusters

The Real Ghostbusters

03/06/2017

Se The Real Ghostbusters på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: N/A
Instruktør: Mike Jackson
Skuespillere: Rolf Harris, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Joe Medjuck
Spilletid: 20 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.0

Resumé: Fire excentriske paranormale eksperter bliver filtret ind i det bizarre og overnaturlige i denne animerede fortsættelse af den populære live action-film.


Se The Real Ghostbusters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Real Ghostbusters (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Real Ghostbusters (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Real Ghostbusters herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Real Ghostbusters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Real Ghostbusters (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar