Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Real Housewives of Atlanta

The Real Housewives of Atlanta

01/06/2021 | Flixfilm

The Real Housewives of Atlanta på Netflix

Produktionsår: 2008–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kandi Burruss, Cynthia Bailey, NeNe Leakes
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Tøseslagsmål, karrierebøffer m.m. bidrager til dramaerne i tredje sæson af "Real Housewives in Atlanta", som fanger højdepunkter (og lavpunkter) i Ferskenstaten.Se The Real Housewives of Atlanta på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Real Housewives of Atlanta (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Real Housewives of Atlanta på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Real Housewives of Atlanta (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Real Housewives of Atlanta (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Real Housewives of Atlanta, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Real Housewives of Atlanta er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar