Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Real Housewives of Beverly Hills

The Real Housewives of Beverly Hills

17/08/2021 | Flixfilm

Se The Real Housewives of Beverly Hills på Netflix

Produktionsår: 2010–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kyle Richards, Adrienne Maloof, Camille Grammer
Spilletid: 44 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Den populære realityserie kommer til Beverly Hills, hvor rivaliserende veninder i høje hæle strides, bæller drinks, majer sig ud og skaber masser af drama.

The Real Housewives of Beverly Hills (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Real Housewives of Beverly Hills på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Real Housewives of Beverly Hills (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Real Housewives of Beverly Hills (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Real Housewives of Beverly Hills, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Real Housewives of Beverly Hills er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til The Real Housewives of Beverly Hills

  1. anna - kl. 16:17, 21-04-2021:

    hvorfor mangler afsnit 8?

  2. Peter Hansen - kl. 16:28, 22-04-2021:

    Det er jo interessant at møde disse monstrøse mennesker, som lever, som de adelige engang gjorde det. De kender intet til det liv som 95 % af verdens befolkning lever. Fascinerende og måske også lidt skræmmende – de tror de er `normale` mennesker, men det er de på ingen måde. Lidt ligesom The Kardashians. Mennesker, som lever i en parallelverden.

    Skriv kommentar