Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Real Housewives of New York City

The Real Housewives of New York City

01/06/2020 | Flixfilm

Se The Real Housewives of New York City på Netflix

Indspilningsår: 2008–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ramona Singer, Luann de Lesseps, Sonja Morgan, Bethenny Frankel
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: Fem husmødre fra Manhattan ser sig selv som repræsentanter for samfundets elite og er helt sikre på, at andre folk har det samme indtryk.


Se The Real Housewives of New York City på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Real Housewives of New York City (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Real Housewives of New York City (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Real Housewives of New York City:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Real Housewives of New York City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Real Housewives of New York City (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Real Housewives of New York City

  1. Hverman - kl. 11:34, 12-06-2020:

    Very entertaining. One of the best. Hope to see more episodes soon.

    Skriv kommentar