Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Real Housewives of New York City

The Real Housewives of New York City

15/05/2021 | Flixfilm

The Real Housewives of New York City på Netflix

Produktionsår: 2008–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ramona Singer, Luann de Lesseps, Sonja Morgan
Spilletid: 44 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Fem husmødre fra Manhattan ser sig selv som repræsentanter for samfundets elite og er helt sikre på, at andre folk har det samme indtryk.

The Real Housewives of New York City (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Real Housewives of New York City på YouTube.Se The Real Housewives of New York City på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Real Housewives of New York City (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Real Housewives of New York City (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Real Housewives of New York City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Real Housewives of New York City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til The Real Housewives of New York City

  1. Hverman - kl. 11:34, 12-06-2020:

    Very entertaining. One of the best. Hope to see more episodes soon.

Skriv kommentar