Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Real Miyagi

The Real Miyagi

04/04/2016 | Flixfilm

Se The Real Miyagi på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Action, Biography, Sport
Instruktør: Kevin Derek
Skuespillere: John G. Avildsen, Billy Blanks, Lauro David Chartrand-DelValle, Michael Chavez
Spilletid: 80 min
Land: USA, Canada, Japan, Panama
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: I en udsendelse om karatemesteren Fumio Demuras liv vises, hvordan han udbredte disciplinen i vesten, vandt utallige tilhængere og påvirkede Hollywood.


Se The Real Miyagi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Real Miyagi havde premiere på Netflix Danmark den 4. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Real Miyagi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Real Miyagi:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Real Miyagi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Real Miyagi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar