Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rebel

The Rebel

29/09/2019 | Flixfilm

The Rebel på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Action, Drama, Romance
Instruktion: Charlie Nguyen
Skuespillere: Johnny Tri Nguyen, Veronica Ngo, Dustin Nguyen
Spilletid: 103 min
Land: Vietnam
Sprog: Vietnamese, French
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I Joseon-perioden dukker Hong Gil-dong op som en helt for folket, der undertrykkes af Yeonsangun, og med tiden bliver han en legende.

The Rebel havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Rebel på YouTube.Se The Rebel på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Rebel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rebel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Rebel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Rebel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Rebel

  1. Mugge - kl. 19:33, 02-10-2019:

    Er du sikker på det er rigtig link til netflix.
    kan ikke se film The rebel på Netflix lige nu.
    ligesom kan hellere ikke se The king’s avatar
    de vises bare billede men nul video.

Skriv kommentar