Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rebound

The Rebound

20/12/2014 | Flixfilm

Se The Rebound på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Bart Freundlich
Skuespillere: Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Andrew Cherry, Kelly Gould
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En enlig mor i New York City overrasker alle, da hun bliver kæreste med sin nabo, som er mange år yngre end hende.


Se The Rebound på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Rebound havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Rebound ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Rebound herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Rebound er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rebound stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar