Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rebound

The Rebound

16/07/2021 | Flixfilm

The Rebound på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Bart Freundlich
Skuespillere: Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Andrew Cherry
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En enlig mor i New York City overrasker alle, da hun bliver kæreste med sin nabo, som er mange år yngre end hende.Se The Rebound på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Rebound havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Rebound på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Rebound ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rebound stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Rebound, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Rebound er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar