Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Recipe for Balance

The Recipe for Balance

18/11/2022 | Flixfilm

The Recipe for Balance på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar følger køkkenchefen Ricard Camarena og hans partner Mari Carmen Bañuls i en intens hverdag midt i coronapandemien.

The Recipe for Balance havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Recipe for Balance på YouTube.Se The Recipe for Balance på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Recipe for Balance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Recipe for Balance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Recipe for Balance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Recipe for Balance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar