Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Reconquista

La Reconquista

22/02/2017 | Flixfilm

Se La Reconquista på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Mange år efter, at de var barndomskærester, sover Manuela og Olmo sammen i Madrid, hvor de drøfter deres fortid og muligheden for en fremtid.


Se La Reconquista på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLa Reconquista (The Reconquest) havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om La Reconquista (The Reconquest) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til La Reconquista herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til La Reconquista (The Reconquest) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Reconquista stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar