Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Reconquista

La Reconquista

22/02/2017 | Flixfilm

La Reconquista på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mange år efter, at de var barndomskærester, sover Manuela og Olmo sammen i Madrid, hvor de drøfter deres fortid og muligheden for en fremtid.

La Reconquista (The Reconquest) havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Reconquista på YouTube.Se La Reconquista på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om La Reconquista (The Reconquest) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Reconquista stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Reconquista, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Reconquista (The Reconquest) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar