Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Reconquista

La Reconquista

22/02/2017 | Flixfilm

Se La Reconquista på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mange år efter, at de var barndomskærester, sover Manuela og Olmo sammen i Madrid, hvor de drøfter deres fortid og muligheden for en fremtid.

La Reconquista (The Reconquest) havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se La Reconquista på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La Reconquista (The Reconquest) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Reconquista stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Reconquista, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Reconquista (The Reconquest) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar