Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Reconstruction of William Zero

The Reconstruction of William Zero

01/09/2015 | Ingen kommentarer

Se The Reconstruction of William Zero på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Dan Bush
Skuespillere: Conal Byrne, Amy Seimetz, Scott Poythress, Lake Roberts
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Efter at være vågnet af koma bliver en læge plejet af sin bror, men oplever kritiske spørgsmål, efterhånden som han kæmper for at få sin hukommelse tilbage.


Se The Reconstruction of William Zero på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Reconstruction of William Zero havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Reconstruction of William Zero ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Reconstruction of William Zero herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Reconstruction of William Zero er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Reconstruction of William Zero stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar