Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Reconstruction of William Zero

The Reconstruction of William Zero

01/09/2015 | Flixfilm

Se The Reconstruction of William Zero på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: Dan Bush
Skuespillere: Conal Byrne, Amy Seimetz, Scott Poythress
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Efter at være vågnet af koma bliver en læge plejet af sin bror, men oplever kritiske spørgsmål, efterhånden som han kæmper for at få sin hukommelse tilbage.

The Reconstruction of William Zero havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Reconstruction of William Zero på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Reconstruction of William Zero ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Reconstruction of William Zero stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Reconstruction of William Zero, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Reconstruction of William Zero er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar