Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Red Sea Diving Resort

The Red Sea Diving Resort

31/07/2019 | Flixfilm

The Red Sea Diving Resort på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, History, Thriller
Instruktion: Gideon Raff
Skuespillere: Mbulelo Grootboom, Sizo Mahlangu, Michael Kenneth Williams
Spilletid: 129 min
Land: Canada
Sprog: English, Amharic
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Hemmelige agenter åbner et falsk hotel for ægte turister som dække for at smugle tusindvis af etiopiske flygtninge i sikkerhed. Inspireret af virkelige hændelser.Se The Red Sea Diving Resort på Netflix
Anmeldelse: The Red Sea Diving Resort

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Red Sea Diving Resort (Operation Brothers) havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Red Sea Diving Resort på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Red Sea Diving Resort (Operation Brothers) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Red Sea Diving Resort stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Red Sea Diving Resort, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Red Sea Diving Resort (Operation Brothers) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar