Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Red Sea Diving Resort

The Red Sea Diving Resort

31/07/2019

Se The Red Sea Diving Resort på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, History, Thriller
Instruktør: Gideon Raff
Skuespillere: Mbulelo Grootboom, Sizo Mahlangu, Michael Kenneth Williams, Masasa Mbangeni
Spilletid: 129 min
Land: Canada
Sprog: English, Amharic
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Hemmelige agenter åbner et falsk hotel for ægte turister som dække for at smugle tusindvis af etiopiske flygtninge i sikkerhed. Inspireret af virkelige hændelser.


Se The Red Sea Diving Resort på Netflix

Anmeldelse: The Red Sea Diving Resort

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Red Sea Diving Resort (Operation Brothers) havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Red Sea Diving Resort (Operation Brothers) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Red Sea Diving Resort herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Red Sea Diving Resort (Operation Brothers) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Red Sea Diving Resort stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar