Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Red Tent

The Red Tent

31/03/2017 | Flixfilm

Se The Red Tent på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Drama, History, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Minnie Driver, Iain Glen, Will Tudor, Vinette Robinson
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Bibelhistorien om Jacob fortælles af hans datter Dinah og hans fire hustruer, som tager sig af pigen i kvindernes specielle røde telt.


Se The Red Tent på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Red Tent havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Red Tent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Red Tent herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Red Tent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Red Tent stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar