Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Red Turtle

The Red Turtle

20/09/2019 | Flixfilm

Se The Red Turtle på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktør: Michael Dudok de Wit
Skuespillere: Emmanuel Garijo, Tom Hudson, Baptiste Goy, Axel Devillers
Spilletid: 80 min
Land: France, Belgium, Japan, Poland, Netherlands, Hungary, UK, Germany, China, Thailand, Italy, Denmark, USA
Sprog: None
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En mand skylles op på en øde ø, en mystisk rød havskildpadde forhindrer ham i at slippe væk, og gennem naturens fortryllede kredsløb skabes et helt særligt bånd.


Se The Red Turtle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Red Turtle havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Red Turtle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Red Turtle herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Red Turtle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Red Turtle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar