Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Red Violin

The Red Violin

30/01/2015 | Flixfilm

The Red Violin på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Drama, Music, Mystery
Instruktion: François Girard
Skuespillere: Carlo Cecchi, Jean-Luc Bideau, Christoph Koncz
Spilletid: 130 min
Land: Canada, Italy, United States, United Kingdom, Austria
Sprog: English, Italian, German, French, Mandarin
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Da et sjældent instrument fra den italienske renæssance dukker op på en moderne auktion, har det en mystisk historie at fortælle.

The Red Violin havde premiere på Netflix Danmark den 30. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Red Violin på YouTube.Se The Red Violin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Red Violin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Red Violin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Red Violin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Red Violin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar