Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Red Violin

The Red Violin

30/01/2015 | Netflix

Se The Red Violin på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama, Music, Mystery, Romance
Instruktør: François Girard
Skuespillere: Carlo Cecchi, Irene Grazioli, Anita Laurenzi, Tommaso Puntelli
Spilletid: 130 min
Land: Canada, Italy, USA, UK, Austria
Sprog: French, English, Mandarin, Italian, German
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Da et sjældent instrument fra den italienske renæssance dukker op på en moderne auktion, har det en mystisk historie at fortælle.


Se The Red Violin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Red Violin havde premiere på Netflix Danmark den 30. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Red Violin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Red Violin herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Red Violin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Red Violin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar