Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Redeem Team

The Redeem Team

07/10/2022 | Flixfilm

The Redeem Team på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, History, Sport
Instruktion: Jon Weinbach
Skuespillere: LeBron James, Dwyane Wade, Carmelo Anthony
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Oven på deres chokerende resultat ved OL i 2004 søger USA's herrelandshold i basketball at rejse sig igen i jagten på guldet ved Legene i Beijing i 2008.Se The Redeem Team på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Redeem Team havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Redeem Team på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Redeem Team ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Redeem Team stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Redeem Team, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Redeem Team er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar