Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Redeemed and the Dominant: Fittest on Earth

The Redeemed and the Dominant: Fittest on Earth

01/07/2018 | Flixfilm

Se The Redeemed and the Dominant: Fittest on Earth på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Heber Cannon, Marston Sawyers, Ian Wittenber
Skuespillere: Dan Bailey, Samantha Briggs, Dave Castro, Katrin Tanja Davidsdottir
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Spørgsmål om udholdenhed, doping og overordnet styrke omgiver en gruppe eliteatleter, mens de konkurrerer ved Reebok Crossfit Games.

The Redeemed and the Dominant: Fittest on Earth havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Redeemed and the Dominant: Fittest on Earth på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Redeemed and the Dominant: Fittest on Earth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Redeemed and the Dominant: Fittest on Earth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Redeemed and the Dominant: Fittest on Earth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Redeemed and the Dominant: Fittest on Earth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar