Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rehearsal

The Rehearsal

01/01/2018 | Flixfilm

Se The Rehearsal på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Alison Maclean
Skuespillere: Michelle Ny, James Rolleston, Ella Edward, Erroll Shand
Spilletid: 102 min
Land: New Zealand
Sprog: English, Maori
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: En dramastuderende er splittet mellem kreative muligheder og etiske grænser, da hans kærestes familie bliver fanget i en sexskandale.


Se The Rehearsal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Rehearsal havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Rehearsal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Rehearsal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Rehearsal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rehearsal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar