Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Remains of the Day

The Remains of the Day

01/07/2023 | Flixfilm

The Remains of the Day på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Drama, Romance
Instruktion: James Ivory
Skuespillere: Anthony Hopkins, Emma Thompson, John Haycraft
Spilletid: 134 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, French, German
IMDb-karakter: 7.8

Handling: I dette historiske drama, produceret af Merchant og Ivory, passer en samvittighedsfuld butler sin herres hjem og vender det blinde øje til hans nazisympatier.Se The Remains of the Day på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Remains of the Day (Resten af dagen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Remains of the Day på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Remains of the Day (Resten af dagen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Remains of the Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Remains of the Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Remains of the Day (Resten af dagen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar