Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Remains of the Day

The Remains of the Day

01/11/2018 | Flixfilm

Se The Remains of the Day på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Drama, Romance
Instruktør: James Ivory
Skuespillere: John Haycraft, Christopher Reeve, Anthony Hopkins, Emma Thompson
Spilletid: 134 min
Land: USA, UK
Sprog: English, French, German
IMDb-karakter: 7.8

Handling: I dette historiske drama, produceret af Merchant og Ivory, passer en samvittighedsfuld butler sin herres hjem og vender det blinde øje til hans nazisympatier.

The Remains of the Day (Resten af dagen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Remains of the Day på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Remains of the Day (Resten af dagen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Remains of the Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Remains of the Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Remains of the Day (Resten af dagen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar