Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Remains of the Day

The Remains of the Day

01/11/2018 | Ingen kommentarer

Se The Remains of the Day på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Drama, Romance
Instruktør: James Ivory
Skuespillere: John Haycraft, Christopher Reeve, Anthony Hopkins, Emma Thompson
Spilletid: 134 min
Land: USA, UK
Sprog: English, French, German
IMDB-bedømmelse: 7.9

Resumé: I dette historiske drama, produceret af Merchant og Ivory, passer en samvittighedsfuld butler sin herres hjem og vender det blinde øje til hans nazisympatier.


Se The Remains of the Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Remains of the Day (Resten af dagen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Remains of the Day (Resten af dagen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Remains of the Day herunder:Fra premieredatoen (1. november, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Remains of the Day (Resten af dagen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Remains of the Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore