Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rental

The Rental

01/03/2022 | Flixfilm

The Rental på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Dave Franco
Skuespillere: Dan Stevens, Alison Brie, Sheila Vand
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En weekendtur til et vidunderligt afsides hus ved vandet tager en mareridtsagtig drejning for to par, da hemmeligheder afsløres, og frygten kommer krybende.

The Rental havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Rental på YouTube.Se The Rental på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Rental ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rental stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Rental, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Rental er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar