Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Replacements

The Replacements

01/11/2017 | Flixfilm

Se The Replacements på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Howard Deutch
Skuespillere: Keanu Reeves, Gene Hackman, Brooke Langton, Orlando Jones
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English, American Sign Language
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Efter en spillerstrejke samler en pensioneret american football-træner en broget, men hærdet flok af tidligere kasserede spillere som erstatning for Washington Sentinels.


Se The Replacements på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Replacements havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Replacements ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Replacements herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Replacements er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Replacements stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar