Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Republic of Imbaba

The Republic of Imbaba

06/06/2019 | Flixfilm

Se The Republic of Imbaba på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter revolutionen den 25. januar prøver en række beboere i Cairos Embabah-kvarter at forbedre deres situation.


Se The Republic of Imbaba på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Republic of Imbaba havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Republic of Imbaba ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Republic of Imbaba herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Republic of Imbaba er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Republic of Imbaba stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar