Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Republic of Imbaba

The Republic of Imbaba

06/06/2019 | Flixfilm

The Republic of Imbaba på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama
Instruktion: Ahmad El-Badri
Skuespillere: Mustafa Abusri, Ahlam Al Greetly, Barakat
Spilletid: 90 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Efter revolutionen den 25. januar prøver en række beboere i Cairos Embabah-kvarter at forbedre deres situation.

The Republic of Imbaba havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Republic of Imbaba på YouTube.Se The Republic of Imbaba på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Republic of Imbaba ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Republic of Imbaba stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Republic of Imbaba, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Republic of Imbaba er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar