Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Resistance Banker

The Resistance Banker

11/09/2018 | 1 kommentar

Se The Resistance Banker på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Biography, Drama, War
Instruktør: Joram Lürsen
Skuespillere: Jacob Derwig, Barry Atsma, Fockeline Ouwerkerk, Pierre Bokma
Spilletid: 123 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: En bankmand i det besatte Amsterdam risikerer både sin familie og fremtid ved at bremse nazisterne gennem en undergrundsbank til finansiering af modstandskampen.


Se The Resistance Banker på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Resistance Banker (Bankmand for modstandsbevægelsen) havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Resistance Banker (Bankmand for modstandsbevægelsen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Resistance Banker herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Resistance Banker (Bankmand for modstandsbevægelsen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Resistance Banker stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til The Resistance Banker

  1. Michael - kl. 13:53, 12-09-2018:

    Det ville være rart med ER “SIDSTE CHANCE ” rubrik så man kunne få samlet op og set film eller serier der er ved at fosvinde

    Skriv kommentar