Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Resistance Banker

The Resistance Banker

11/09/2018 | Flixfilm

Se The Resistance Banker på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Biography, Drama, War
Instruktør: Joram Lürsen
Skuespillere: Jacob Derwig, Barry Atsma, Fockeline Ouwerkerk, Pierre Bokma
Spilletid: 123 min
Land: Netherlands, Belgium
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En bankmand i det besatte Amsterdam risikerer både sin familie og fremtid ved at bremse nazisterne gennem en undergrundsbank til finansiering af modstandskampen.

The Resistance Banker (Bankmand for modstandsbevægelsen) havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.



Se The Resistance Banker på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Resistance Banker (Bankmand for modstandsbevægelsen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Resistance Banker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Resistance Banker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Resistance Banker (Bankmand for modstandsbevægelsen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



1 kommentar til The Resistance Banker

  1. Michael - kl. 13:53, 12-09-2018:

    Det ville være rart med ER “SIDSTE CHANCE ” rubrik så man kunne få samlet op og set film eller serier der er ved at fosvinde

    Skriv kommentar