Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Resistance Banker

The Resistance Banker

11/09/2018 | 1 kommentar

Se The Resistance Banker på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, War
Instruktør: Joram Lürsen
Skuespillere: Jacob Derwig, Barry Atsma, Fockeline Ouwerkerk, Pierre Bokma
Spilletid: 123 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDB-bedømmelse: 6.9

Resumé: En bankmand i det besatte Amsterdam risikerer både sin familie og fremtid ved at bremse nazisterne gennem en undergrundsbank til finansiering af modstandskampen.


Se The Resistance Banker på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Resistance Banker (Bankmand for modstandsbevægelsen) havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Resistance Banker (Bankmand for modstandsbevægelsen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Resistance Banker herunder:Fra premieredatoen (11. september, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Resistance Banker (Bankmand for modstandsbevægelsen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Resistance Banker stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.1 kommentar til The Resistance Banker

  1. Michael - kl. 13:53, 12-09-2018:

    Det ville være rart med ER “SIDSTE CHANCE ” rubrik så man kunne få samlet op og set film eller serier der er ved at fosvinde

    Skriv kommentar


Telmore