Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Resurrection of Gavin Stone

The Resurrection of Gavin Stone

30/09/2018 | Flixfilm

Se The Resurrection of Gavin Stone på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: Dallas Jenkins
Skuespillere: Brett Dalton, Anjelah Johnson-Reyes, Neil Flynn, D.B. Sweeney
Spilletid: 91 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En rod fra Hollywood, der har haft lidt for mange sammenstød med politiet, finder frelse, da han afsoner samfundstjeneste i en kæmpestor kirke.


Se The Resurrection of Gavin Stone på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Resurrection of Gavin Stone havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Resurrection of Gavin Stone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Resurrection of Gavin Stone herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Resurrection of Gavin Stone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Resurrection of Gavin Stone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar