Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Return of Bulldog Drummond

The Return of Bulldog Drummond

14/03/2022 | Flixfilm

The Return of Bulldog Drummond på Netflix

Produktionsår: 1934
Genre: Action, Mystery, Thriller
Instruktion: Walter Summers
Skuespillere: Ralph Richardson, Ann Todd, Joyce Kennedy
Spilletid: 73 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Bulldog Drummond samler en flok tidligere militærfolk, der tager loven i egen hånd, til at bekæmpe nogle våbenhandlere, der har planer om at starte en ny verdenskrig.

The Return of Bulldog Drummond havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Return of Bulldog Drummond på YouTube.Se The Return of Bulldog Drummond på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Return of Bulldog Drummond ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Return of Bulldog Drummond stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Return of Bulldog Drummond, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Return of Bulldog Drummond er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar