Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Returned (Les Revenants)

The Returned (Les Revenants)

21/01/2016

Se The Returned (Les Revenants) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da en gruppe mennesker vender hjem til den samme landsby og finder ud af, at de formodes at være døde, forsøger de at finde årsagen til deres kvaler.


Se The Returned (Les Revenants) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Returned (Les Revenants) havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Returned (Les Revenants) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Returned (Les Revenants) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Returned (Les Revenants) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Returned (Les Revenants) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar