Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Returned

The Returned

10/03/2015 | Flixfilm

The Returned på Netflix

Produktionsår: 2012–2015
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Anne Consigny, Clotilde Hesme, Frédéric Pierrot
Spilletid: 1 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 8.1

Handling: I denne uhyggelige serie vender adskillige personer tilbage til deres hjemby i løbet af samme uge, efter at de har været døde i årevis.

The Returned havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Returned på YouTube.Se The Returned på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Returned ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Returned stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Returned, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Returned er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar