Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Returned

The Returned

10/03/2015 | Flixfilm

Se The Returned på Netflix

Indspilningsår: 2012–
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Anne Consigny, Clotilde Hesme, Frédéric Pierrot, Céline Sallette
Spilletid: 52 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: I denne uhyggelige serie vender adskillige personer tilbage til deres hjemby i løbet af samme uge, efter at de har været døde i årevis.


Se The Returned på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Returned havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Returned ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Returned herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Returned er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Returned stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar