Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Revenant

The Revenant

16/07/2021 | Flixfilm

The Revenant på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Alejandro G. Iñárritu
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter
Spilletid: 156 min
Land: Hong Kong, Taiwan, United States
Sprog: English, Pawnee, French
IMDb-karakter: 8.0

Handling: I 1820'erne kæmper en pelsjæger for at overleve og hævne sig på en brutal mand, der efterlod ham døende ved Missouri-floden.

The Revenant havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Revenant på YouTube.Se The Revenant på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Revenant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Revenant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Revenant, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Revenant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar