Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Revenant

The Revenant

29/12/2019 | Flixfilm

Se The Revenant på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Drama, History, Western
Instruktør: Alejandro G. Iñárritu
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson, Will Poulter
Spilletid: 156 min
Land: USA, Hong Kong, Taiwan
Sprog: English, Pawnee, French
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: I 1820'erne kæmper en pelsjæger for at overleve og hævne sig på en brutal mand, der efterlod ham døende ved Missouri-floden.


Se The Revenant på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Revenant havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Revenant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Revenant:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Revenant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Revenant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar