Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Revenge of Robert the Doll

The Revenge of Robert the Doll

06/04/2022 | Flixfilm

The Revenge of Robert the Doll på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Horror
Instruktion: Andrew Jones
Skuespillere: Lee Bane, Harriet Rees, Judith Haley
Spilletid: 80 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.7

Handling: To hemmelige agenter gennemsøger et tog i Nazi-Tyskland efter en mand med en bog, der giver liv til ubesjælede genstande ... heriblandt hans dræberdukke, Robert.

The Revenge of Robert the Doll havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Revenge of Robert the Doll på YouTube.Se The Revenge of Robert the Doll på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Revenge of Robert the Doll ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Revenge of Robert the Doll stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Revenge of Robert the Doll, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Revenge of Robert the Doll er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar