Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rezort

The Rezort

16/01/2017 | Flixfilm

Se The Rezort på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Steve Barker
Skuespillere: Dougray Scott, Jessica De Gouw, Martin McCann, Claire Goose
Spilletid: 93 min
Land: UK, Spain, Belgium
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Efter en verdensomspændende zombiekrig er de levende døde spærret inde på et luksusresort på en ø, hvor de jages af safariturister – indtil sikkerhedssystemet går ned.

The Rezort havde premiere på Netflix Danmark den 16. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Rezort på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Rezort ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rezort stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Rezort, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Rezort er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar