Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Riddle of the Leaning Tower

The Riddle of the Leaning Tower

14/08/2022 | Flixfilm

The Riddle of the Leaning Tower på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da det skæve tårn i Pisas berømte hældning begynder at true konstruktionen, går et hold eksperter sammen for at forsøge at redde en af Europas mest kendte silhuetter.

The Riddle of the Leaning Tower havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Riddle of the Leaning Tower på YouTube.Se The Riddle of the Leaning Tower på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Riddle of the Leaning Tower ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Riddle of the Leaning Tower stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Riddle of the Leaning Tower, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Riddle of the Leaning Tower er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar