Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rider

The Rider

01/08/2019 | Flixfilm

The Rider på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, Western
Instruktion: Chloé Zhao
Skuespillere: Brady Jandreau, Mooney, Tim Jandreau
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English, Sioux, Spanish
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Efter et styrt, der nær havde dræbt ham, tøver en cowboy med at forlade rodeolivet, selvom det kan risikere at koste ham livet.

The Rider havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Rider på YouTube.Se The Rider på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Rider ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rider stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Rider, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Rider er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar