Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rider

The Rider

01/08/2019 | Flixfilm

Se The Rider på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Western
Instruktør: Chloé Zhao
Skuespillere: Brady Jandreau, Mooney, Tim Jandreau, Lilly Jandreau
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Sioux
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Efter et styrt, der nær havde dræbt ham, tøver en cowboy med at forlade rodeolivet, selvom det kan risikere at koste ham livet.


Se The Rider på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Rider havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Rider ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Rider:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Rider er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rider stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar